Bel: +31182502555!
Menukaarten

 

Menu 3 gangen 28.75   

exclusief drankjes         

 

 

VOORGERECHTEN        losse voorgerechten 9.50 +evt. toeslag  

                                                  gerechten met een * krijgen een toeslag op de (menu)prijs

 

Runder Carpaccio                                               

dun gesneden rundermuis met pestodressing, parmezaan, pittenmix & rucola

óók te bestellen in grote uitvoering, toeslag 3.—op de menuprijs

 

 

Slagers Plank      

heerlijk slagersplank met dungesneden lendebiefstuk, lucht gedroogde Italiaanse ham en gedroogde Duitse worst, geserveerd met mango chutney 

 

Bordje Zalm  * (+3.00)  

smaakvolle gerookte zalm geserveerd op een bedje van sla met ingelegde komkommer,  afgemaakt met mosterddressing

 

Scones & Relish   (Vega)                                                                                  

huisgebakken tomaten Scone met pittige Stolwijker kaas, geserveerd met

anijs-clottedcream & Tomaten-Venkel relish   

 

Gamba’s * (+4.00)                                                                              

in warme knoflooksaus - al 22 jaar hét huisgerecht! En….als er tijd voor is,

bij U aan tafel geflambeerd! 

 

Kreeftensoep        (alle soepen vers huisgemaakt)

romig en smaakvolle kreeftensoep

 

Mosterdsoep  (Vega)                                                                             

gebonden en pittig  

 

Oma’s Ossenstaartsoep

Och……als oma dit toch nog eens kon proeven

 

 

HOOFDGERECHTEN                               los hoofdgerecht 20.75 + evt. toeslag

                                                                                  Gerecht met * krijgt toeslag op de (menu)prijs               

 

French Steak                                                      

het meest gegeten gerecht in de Parijse Restaurants!

  • Entrecôte met caponata en krachtige paprika jus
  • Entrecôte met huisgemaakte kruidenboter

 

 

Tournedos * (+5.00)        

de zachtste biefstuk van de runderhaas met naar keuze….

  • Bearnaisesaus (dragon) óf
  • Gebakken Champignons óf
  • Pepersaus

 

Winterse Varkenshaas

geserveerd met een romige speksaus waarin appel, ui  en kastanje…lekker hoor!

 

Kabeljauw

mooie filet in boter gebakken, geserveerd met groenekruidensaus op een bedje van groene erwtencreme met hier en daar een drupje basilicumolie.

 

Tarte a la Citrouille  (Vega)                                                           

lekker huisgemaakt Pompoentaartje  geserveerd met gewokte  groenten, afgemaakt met smaakvolle paprikajus  

 

 

NAGERECHTEN                                                                      los dessert 6.00

Coupe Vidage

3 smaken roomijs met slagroom                         

 

Appeltaart & vanillesaus

Als je nog een beetje ruimte over hebt…..warme appeltaart met vanille ijs en saus

 

Dubbel-op

vanille-ijs met chocoladesaus én advocaat & slagroom

 

Kaas, Kaas, Kaas                                                                           

3 heerlijke kazen op een rij, regionaal maar soms ook van verder weg.

geserveerd met appelstroop en cranberry’s

 

Irish Coffee* (+4.25)   (Whisky & slagroom)

Italian Coffee* (+4.25)  (Amaretto & slagroom)

 

 

All-inn Menu 25.- *

*

Dit menu is inclusief 0,7 ltr wijn & water per 2 personen  óf  twee drankjes p.p.

 (warsteinerbier, wijn of fris)  vers sap, speciaal bieren/port/sherry geven een toeslag

Dit menu kan niet worden afgerekend met bonnen/pasjes van derden, wél met IJsselborgh’s kadoborden

 

 

voorgerechten

Cocktail Deense garnalen

garnalen uit de Oostzee met lichte citroenroom

Land & Water

Toast krabsalade met mooie rauwe ham erop gedrapeerd….uitdagend!

Frittura Mista V

In olie gebakken champignons met zeezout,  kaasstengels &  groente kroketje

Mosterdsoep V

Lekker romig en pittig

Franse Uiensoep V

Lekker met een kaasbroodje erop

 

hoofdgerechten

 

Schnitzel Cuxhaven

Gepaneerde  Schnitzel gegratineerd met kaassaus waarin champignons en  ui

Stoofpot RBPP

Rundstoofvlees, Borlottibonen, Peer & Pastinaak

Kip Pesto

Kipfilet met Italiaanse pestosaus (rode) op een bedje van pasta met ui, tomaat en paprika

Vis in folie

Zachte Pangasiusfilet op een bedje van groente met groene kruiden en een scheutje wijn gegaard in folie

Crunchy Zalmfilet

gebakken zalmfilet gekruid met mosterd en dille omhuld met crunchy maisvlokken

Moussaka Vegetariën  V

Heerlijk ovengerecht van aubergines, tomaat en spelt verrassend zonder aardappel!

 

Nagerechten

 

Oma’s kleintje vruchtensorbet – vanille ijs- vruchtjes- aardbeiensaus-slagroom

Brie, Geitenkaas & boeren Goudse -  appelstroop

 Koffie/Espresso/Cappuccino/thee

( Irish Coffee/ Italian Coffee + 4.00,  verse Muntthee +1.50)