KEUZE MENU 3 gangen 27.50
VOORGERECHTEN
• Franse Tomatensoep => tijm| knoflook| boontjes| ei
• Preisoep met zalm => kan ook zonder zalm
• Bretonse Galette => tomaat |avocado| spek| kaas
• Belgische garnaal kroketjes => toast |sla| mosterdmayo
• Oosterse Kipsalade => knoflook| honing| mirin| sesam
• Camembert uit de oven -vega- => honing| cranberry| croutons
HOOFDGERECHTEN
• Varkens “ Biefstuk “ => mosterd-dillesaus
• Boeren Schnitzel => spek| ui| champignons
• Stroganoff Schnitzel => stroganoff saus
• Daube => rundstoof| provence| rouille
• Kip Singapore => noedels| kokosmelk| beetje pit
• Zalmfilet => gebakken| wittewijnsaus
• Groente Tajine -vega- => groenten| abrikoos| Ras el hanout| harissa-yoghurt
NAGERECHTEN
• Boerenzoon => vanille ijs| boerenjongens| slag
• IJstaart => karamel-vanille
Op woe-don-& vrijdag is dit menu incl. 2 drankjes (bier-wijn-fris) of fles wijn per 2 pers. -zuidwijnen, gedistilleerd & speciaalbieren uitgesloten
Op zaterdag en zondag is het menu 27.50 excl drankjes
Mixen met de klassiekers kaart kán, dan rekenen we de losse prijzen per gerecht
Soep 6.25 – voorgerecht 9.50 - hoofdgerecht 19.50 – nagerecht 7.50
Heeft u een allergie of dieet, meld het ons indien mogelijk passen we gerechten aan, dit geeft een meerprijs van 2.50.
KLASSIEKERS KAART
VOORGERECHTEN
• Carpaccio Truffel 12.50 => truffelmayo| Parmezaan| Pittenmix
• Carpaccio Pesto 12.50 => pestomayo| Parmezaan| Pittenmix
• Carpaccio XXL 15.50 => de helft meer| pesto óf truffel
• Gerookte Zalm 12.50 => toast |gedr.tomaatjes| gembermayo
• Gamba’s 12.50 => knoflook-roomsaus| sinds 1996
• Gekookte mosselen 12.50 => roquefortsaus| zonder schelp
HOOFDGERECHTEN
• Tournedos 27.50 => Biefstuk v.d haas|super zacht Saus naar keuze >>
• Entrecote 25.50 => biefstuk van de Lende|stevig vlees Saus naar keuze >>
• Vegetarische Steak 21.50 => erwt|tuinboon|kikkererwt Saus naar keuze >>
SAUZEN
Portsaus + Roquefort
Stroganoffsaus
Pepersaus
Rodewijnsaus
Kruidenboter
Braadjus
• Heekfilet 23.50 => aard. gratin| prei-roomsaus| kaas
• Aardappelquiche 21.50 => champignon| kastanje| prei| kaas Vegetarisch
• HERTENBIEFSTUK 25.50 met cranberry-jenever saus
• JACHTSCHOTEL 21.50 stoofpotje van hert-fazant-wildzwijn (in keuzemenu + 2.--)
• EENDENBORST ORANGE 25.50 klassiek geserveerd met sinaasappelsaus & gekonfijte sinaasappel
NAGERECHTEN
• Crème brûlée 7.50 => vanillepuddinkje| gebrande suiker
• Soes Bois Guillaume 7.50 => ijs| chocolade & pindakaassaus
• Speciale Coffee 7.50 => borreltje| koffie| slagroom
U kunt de gerechten van de beide menukaarten door elkaar bestellen, dan worden de losse prijzen gehanteerd.
Heeft u een allergie, wij passen indien mogelijk uw gerecht aan, dit geeft een meerprijs van 2.50.