Bel: +31182502555!
Menukaarten

 

Menu 3 gangen 28.75   

exclusief drankjes         

 

 

VOORGERECHTEN        losse voorgerechten 9.50 +evt. toeslag  

                                                  gerechten met een * krijgen een toeslag op de (menu)prijs

 

Runder Carpaccio                                               

dun gesneden rundermuis met pestodressing, parmezaan, pittenmix & rucola

óók te bestellen in grote uitvoering, toeslag 3.—op de menuprijs

 

Herten Carpaccio      

lekker met truffelmayonaise, kastanje champignons en pittenmix

 

Slagers Plank      

heerlijk slagersplank met dungesneden lendebiefstuk, lucht gedroogde Italiaanse ham, geserveerd met huisgemaakte chutney van pompoen, rozijn en pijnboompitten.

 

Zalm & Garnalen-Coquille Paté * (+3.00)  

smaakvolle gerookte zalm geserveerd met een stevige paté van garnalen en coquille, afgemaakt met sojaroom

 

Scones & Relish   (Vega)                                                                                  

huisgebakken tomaten Scone met pittige Stolwijker kaas, geserveerd met

anijs-clottedcream & Tomaten-Venkel relish   

 

Gamba’s * (+4.00)                                                                              

in warme knoflooksaus - al 22 jaar hét huisgerecht! En….als er tijd voor is,

bij U aan tafel geflambeerd! 

 

Bisque de homard        (alle soepen vers huisgemaakt)

romige kreeftensoep met rivierkreeften staartjes

 

Crème Champignon  (Vega)                                                                             

gebonden champignonroomsoep  

 

Oma’s Ossenstaartsoep

Och……als oma dit toch nog eens kon proeven

 

 

HOOFDGERECHTEN                               los hoofdgerecht 20.75 + evt. toeslag

                                                                                  Gerecht met * krijgt toeslag op de (menu)prijs               

Kalkoenfilet Stroganoff                                                                                   

Lekker winters gevogeltefilet gevuld met Turks gehakt,

geserveerd met stroganoff saus…..Heerlijk!   

 

French Steak                                                      

het meest gegeten gerecht in de Parijse Restaurants!

  • Entrecôte met caponata en krachtige paprika jus
  • Entrecôte met huisgemaakte kruidenboter

 

Hertenbiefstuk * (+3.00)  

stevige biefstuk van de achterbout gesneden, met paddenstoelen op een bedje van artisjokken crème en geserveerd met bietenjus 

 

Tournedos * (+5.00)        

de zachtste biefstuk van de runderhaas met naar keuze….

  • Bearnaisesaus (dragon) óf
  • Gebakken Champignons óf
  • Pepersaus

 

Winterse Varkenshaas

geserveerd met een romige speksaus waarin appel, ui  en kastanje…lekker hoor!

 

Kabeljauw

mooie filet in boter gebakken, geserveerd met groenekruidensaus op een bedje van groene erwtencreme met hier en daar een drupje basilicumolie.

 

Tarte a la Citrouille  (Vega)                                                           

lekker huisgemaakt Pompoentaartje  geserveerd met gewokte  groenten, afgemaakt met smaakvolle paprikajus  

 

 

NAGERECHTEN                                                                      los dessert 6.00

Coupe Vidage

3 smaken roomijs met slagroom                         

 

Appeltaart & vanillesaus

Als je nog een beetje ruimte over hebt…..warme appeltaart met vanille ijs en saus

 

Dubbel-op

vanille-ijs met chocoladesaus én advocaat & slagroom

 

Kaas, Kaas, Kaas                                                                           

3 heerlijke kazen op een rij, regionaal maar soms ook van verder weg.

geserveerd met appelstroop en cranberry’s

 

Irish Coffee* (+4.25)   (Whisky & slagroom)

Italian Coffee* (+4.25 amaretto & slagrom)

 

 

All-inn Menu 25.- *

Dit menu is inclusief 0,7 ltr wijn & water per 2 personen  óf  twee drankjes p.p.

 (warsteinerbier, wijn of fris)  vers sap, speciaal bieren/port/sherry etc. geven een toeslag.

Dit menu kan niet worden afgerekend met bonnen/pasjes van derden, wél met IJsselborgh’s kadoborden

 

 

voorgerechten

Crêpe Crevettes

dun pannenkoekje gevuld met romige garnalenragout

Toast Spaanse Ham

Vers gebakken toast  met mozzarella, vijgencompote en Spaanse lucht gedroogde ham

Salade Stoofpeer & Geit

 Salade met stoofpeer, geitenkaas, spekjes, honing & peren-azijndressing

Salade Biet & Feta Vega

Salade met biet, feta, appel en citroen-tijm dressing

Italiaanse Minestrone soep Vega

Tomaten-groentensoep naar Italiaans recept

Pompoen soep Vega

Lekker Herfst…..met een blubje room, fluweelzacht soepje!

 

hoofdgerechten

 

Boeren Schnitzel

huisgepaneerde Schnitzel met gebakken garnituur van champignons, spek en uien

Jacht schotel

Heerlijke combinatie van Hert, Wildzwijn en Fazant langzaam gegaard samen met o.a. cranberry´s, zilveruitjes en spekjes in fluweelzachte wildsaus

Kip Stroganoff

zachte kip op stok geserveerd met stroganoffsaus

Varkenshaas medaillons

lekker najaars gerecht…met gebakken appeltjes en cognacsaus

Crunchy Zalmfilet

gebakken zalmfilet gekruid met mosterd en dille omhuld met crunchy maisvlokken

Rösti & Broccoli & Paddenstoelen Vega

Aardappelkoek met een roergebakken garnituur van broccoli, paddenstoeltjes, groene kruiden en knoflook

 

Nagerechten

 

Walnotenijs - gehakte bitterkoekjes - caramelsaus-slagroom

Brie, Geitenkaas & Emmentaler -  druiven gelei

 Koffie/Espresso/Cappuccino/thee

( Irish Coffee/ Italian Coffee + 4.00,  verse Muntthee +1.50)