Bel: +31182502555!
Menukaarten

 

Menu 3 gangen 27.50   

exclusief drankjes         

 

 

VOORGERECHTEN               

(los voorgerecht 8.75 + evt toeslag, soep 5.75)

 Voor gerechten met een * wordt een toeslag gerekend

 

Carpaccio                                                                                                

dun gesneden rundermuis met pestodressing, parmezaan, pittenmix & rucola

 

Carpaccio groot * ( + 3.00)

net als hier boven alleen de helft groter!

 

Charcuterie Plateau  

Heerlijk slagersplateau met gedroogde worst uit Frankrijk, Spanje, Italië, Serranoham, een kleine aangeklede salade en olijfjes

 

Bordje Zalm* (+3.00)  

Smaakvolle gerookte zalm met mosterd-dilledressing en rucola

 

Salade Camembert    (Vega)                                                                             

sla, tomaat, abrikoos, walnoot & gebakken camembert met dressing van vijgenchutney   

 

Gamba’s * (+4.00)                                                                              

in warme knoflooksaus - al 22 jaar hét huisgerecht! En….als er tijd voor is,

bij U aan tafel geflambeerd! 

 

Kreeften bouillon         (alle soepen vers huisgemaakt)

met rivierkreeften staartjes en “knappertjes”

 

Blue Courgettesoep  (Vega)                                                                              

romige courgette soep met een vleugje gorgonzola

 

Tomatensoep

met ballen maar zónder “sliertjes”


 

 

HOOFDGERECHTEN                               

los hoofdgerecht 19.75 +evt. toeslag

 

Franse Eendenborst                                                                               

smaakvolle eendenborst geserveerd met blauwe bessen compote 

 

French Steak ( & Frites op tafel)                                                          

het meest gegeten gerecht in de Parijse Restaurants!

  • Entrecôte met huisgemaakte kruidenboter
  • Entrecôte met pepersaus

Surf & Turf * (+3.00)  

entrecôte met grote garnalen & heldere warme knoflooksaus…..heerlijk!

 

Tournedos * (+5.00)        

de zachtste biefstuk van de runderhaas met naar keuze….

  • Gebakken Champignons óf
  • Op een bedje van groene groenten en rode portsaus
  • Pepersaus

 

Varkenshaas Saté

hoeft weinig uitleg, gewoon lekker, met pinda-satésaus, frites & atjar

 

Zwaardvis Grill

mooie stevige vis, familie van de Tonijn, gebakken op de grill, geserveerd met

Maltezer Tomaten-citroenboter.   

 

Quiche Champignon  (Vega)                                                         

lekkere huisgemaakte Champignontaart met groene kruiden & knoflook, geserveerd op een bedje van gewokte groene groenten

 

 

NAGERECHTEN                                                                     

los dessert 5.75

Coupe Vidage

3 smaken roomijs met slagroom                         

Dubbel-op

vanille-ijs met chocoladesaus én advocaat & slagroom

CheeseCake Blueberry

cheesecake met blauwe bessen compote

Kaas, Kaas, Kaas                                                                           

3 heerlijke boeren op een rij, regionaal maar soms ook van verder weg.

geserveerd met appelstroop en cranberry’s

Irish Coffee* (+4.00)   (Whisky & slagroom)

Italian Coffee* (+4.00)   (amaretto & slagroom)

Latte Caramel * (+2.50)   (latte macchiato met caramelsiroop, alcoholvrij)

                                                                

(heeft U een allergie, vertel het ons, wij passen Uw gerecht aan!)

 

All-inn Menu 25.- *

Dit menu is inclusief 0,7 ltr wijn & water per 2 personen  óf  twee drankjes p.p.

 (warsteinerbier, wijn of fris)  vers sap, speciaal bieren/port/sherry etc. vallen hier buiten

Dit menu kan niet worden afgerekend met bonnen/pasjes van derden, wél met IJsselborgh’s kadoborden

 

 

voorgerechten

Crêpe Crevettes

dun pannenkoekje gevuld met romige garnalenragout

Toast Spaanse Ham

Vers gebakken toast  met mozzarella, vijgencompote en Spaanse lucht gedroogde ham

Salade Stoofpeer & Geit

 Salade met stoofpeer, geitenkaas, spekjes, honing & peren-azijndressing

Salade Biet & Feta Vega

Salade met biet, feta, appel en citroen-tijm dressing

Italiaanse Minestrone soep Vega

Tomaten-groentensoep naar Italiaans recept

Pompoen soep Vega

Lekker Herfst…..met een blubje room, fluweelzacht soepje!

 

hoofdgerechten

 

Boeren Schnitzel

huisgepaneerde Schnitzel met gebakken garnituur van champignons, spek en uien

Jacht schotel

Heerlijke combinatie van Hert, Wildzwijn en Fazant langzaam gegaard samen met o.a. cranberry´s, zilveruitjes en spekjes in fluweelzachte wildsaus

Kip Stroganoff

zachte kip op stok geserveerd met stroganoffsaus

Varkenshaas medaillons

lekker najaars gerecht…met gebakken appeltjes en cognacsaus

Crunchy Zalmfilet

gebakken zalmfilet gekruid met mosterd en dille omhuld met crunchy maisvlokken

Rösti & Broccoli & Paddenstoelen Vega

Aardappelkoek met een roergebakken garnituur van broccoli, paddenstoeltjes, groene kruiden en knoflook

 

Nagerechten

 

Walnotenijs - gehakte bitterkoekjes - caramelsaus-slagroom

Brie, Geitenkaas & Emmentaler -  druiven gelei

 Koffie/Espresso/Cappuccino/thee

( Irish Coffee/ Italian Coffee + 4.00,  verse Muntthee +1.50)