Bel: +31182502555!
Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Voor groepsdiners is ook ons KeuzeMenu (25.00) uitermate geschikt!

Lunch arrangementen vanaf 6 personen.

 

 

Hollands lunch arrangement           11.25  p.p.

 

Bruin broodje Boerenham

Bruin broodje Boerenkaas

Wit broodje kroket

Koffie, thee, melk

 

 

Boeren Broodtafel                               17.--  p.p.

 

Witte bolletjes                boerenkaas          aardbeienjam

Gelders volkoren           boerenham           hagelslag

Krentenbrood                Runderrollade

Knäckebrød                   kipfilet

 

Naar keuze (voor het hele gezelschap)

  • Een kopje soep (tomaten-, groente-, of kippensoep) óf
  • Een ambachtelijke kroket óf
  • Kippen pasteitje (+3.50)

 

Koffie, thee of melk

 

 

Stadse Broodtafel                               24.50  p.p.

 

Witte pistolets                Boerenkaas          Gerookte Zalm

Bruine pistolets             Brie                      Carpaccio

Croissants                     Boerenham         

Spaanse Crackers          Filet americain      

 

2 x bier, wijn, fris of koffie/thee/melk

 

 

IJsselborghse Broodtafel                         22.50 p.p.

 

Starten met een kopje soep naar keuze ( 1 keuze voor het hele gezelschap)

 

Daarna worden er plateau’s op tafel gezet met:

 

Midi broodjes met Boerenkaas, Brie en Ossenworst

Kleine wraps met Gerookte Zalm & Carpaccio

 

Uw gasten kunnen een drankje naar keuze bestellen

( bier, wijn, fris of melk)

 

We sluiten af met een kopje koffie of thee

 

© zmr2021

 

                                                                                    
 
 
 
 

Warme groepslunch minimaal 10 personen 3 gangen
Voor het hele gezelschap gelijk en minimaal 3 dagen van tevoren door te geven

€ 18.50 p.p.
Voorgerechten
Salade St. Pierre
sla, tomaat, boontjes, ui, aardappel, tonijn en vinaigrette dressing
Salade Chevre
sla, tomaat, spekjes, geitenkaas en mosterddressing
Pasta Salade
spirelli's, mais, kidneybonen, wortel, paprika, feta, olijven en vinaigrette dressing
Boeren Salade
sla, tomaat, komkommer, kaas, boerenham en mosterd-dille dressing
Hollandse kaassoep
lekker romig soep van pittige Gouda kaas
Hoofdgerechten
Runderstoofpot Grand Mêre
zachtjes gegaard rundvlees op grootmoeders wijze met o.a. wortel, doperwt, spekjes en champignons, geserveerd met aardappelpuree
Kippendijtjes (zonder bot)
in romige champignonsaus, geserveerd met boontjes en aardappelpuree
Varkensfilet Honing-mosterdsaus
geserveerd met een stamppotje van spinazie en aardappel
Pangasius Veronique
gepocheerde pangasiusfilets met wittewijnsaus met muskaatdruifjes, geserveerd met worteltjes en aardappelpuree
Desserts
Dessert Gouda
vanille-ijs stroopwafelstukjes, karamelsaus en slagroom
Chipolata pudding
lekker met slagroom
Advocaatmousse
met een streepje chocoladesaus en slagroom
Appel-dessert taartje
gesuikerde bladerdeeg bodem met banketbakkersroom en kaneel-appeltjes