Bel: +31182502555!
Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Voor groepsdiners is zowel het - All Inn KeuzeMenu (25.00) -, als ook het KeuzeMenu van 27.50 uitermate geschikt!

Hollands lunch arrangement
Inhoud: bruin broodje boerenham, bruin broodje boerenkaas, wit broodje kroket
Met: koffie/thee/melk
€ 9.75 p.p.
Boeren Broodtafel
Inhoud: witte bolletjes, boerenkaas, aardbeienjam, Gelders volkoren, boerenham, hagelslag, krentenbrood, runderrollade, knäckebrød, kipfilet
Met: koffie/thee/melk
En naar keuze (voor het hele gezelschap):
  • een kopje soep (tomaten-, groente-, of kippensoep)
  • een ambachtelijke kroket
  • een kippen pasteitje
€ 14.75 p.p.
Stadse Broodtafel
Inhoud: witte pistolets, boerenkaas, gerookte zalm, bruine pistolets, brie, carpaccio, croissants, boerenham, Spaanse crackers, filet americain
Met: 2 x bier, wijn, fris of koffie/thee/melk
€ 17.50 p.p.
IJsselborghse Broodtafel
Soep naar keuze (voor het hele gezelschap)
Plateau's op tafel met: midi broodjes met boerenkaas, brie en ossenworst, kleine wraps met gerookte zalm & carpaccio
Drankje naar keuze: bier, wijn, fris, verse jus d'orange of melk
Afsluiting: een kopje koffie of thee
€ 17.50 p.p.

Warme groepslunch minimaal 10 personen 3 gangen
Voor het hele gezelschap gelijk en minimaal 3 dagen van tevoren door te geven

€ 17.50 p.p.
Voorgerechten
Salade St. Pierre
sla, tomaat, boontjes, ui, aardappel, tonijn en vinaigrette dressing
Salade Chevre
sla, tomaat, spekjes, geitenkaas en mosterddressing
Pasta Salade
spirelli's, mais, kidneybonen, wortel, paprika, feta, olijven en vinaigrette dressing
Boeren Salade
sla, tomaat, komkommer, kaas, boerenham en mosterd-dille dressing
Hollandse kaassoep
lekker romig soep van pittige Gouda kaas
Hoofdgerechten
Runderstoofpot Grand Mêre
zachtjes gegaard rundvlees op grootmoeders wijze met o.a. wortel, doperwt, spekjes en champignons, geserveerd met aardappelpuree
Kippendijtjes (zonder bot)
in romige champignonsaus, geserveerd met boontjes en aardappelpuree
Varkensfilet Honing-mosterdsaus
geserveerd met een stamppotje van spinazie en aardappel
Pangasius Veronique
gepocheerde pangasiusfilets met wittewijnsaus met muskaatdruifjes, geserveerd met worteltjes en aardappelpuree
Desserts
Dessert Gouda
vanille-ijs stroopwafelstukjes, karamelsaus en slagroom
Chipolata pudding
lekker met slagroom
Advocaatmousse
met een streepje chocoladesaus en slagroom
Appel-dessert taartje
gesuikerde bladerdeeg bodem met banketbakkersroom en kaneel-appeltjes