Bel: +31182502555!
Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Voor groepsdiners is ook ons ​​KeuzeMenu (27.50) uitermate geschikt! op woensdag, donderdag en vrijdag inclusief een fles wijn per 2 personen.

Luncharrangementen vanaf 6 personen.

 

 

Hollands luncharrangement           12.50 pp

 

Bruin broodje Boerenham

Bruin broodje Boerenkaas

Wit broodje kroket

Koffie, thee, melk

 

 

Boeren Broodtafel                              17.-- pp

 

Witte bolletjes boerenkaas aardbeienjam

Gelders volkoren boerenham hagelslag

Krentenbrood Runderrollade

Knäckebrød kipfilet

 

Naar keuze (voor het hele gezelschap)

  • Een kopje soep (tomaten-, groente-, of kippensoep) óf
  • Een ambachtelijke kroket óf
  • Kippenpasteitje (+3.50)

 

Koffie, thee of melk

 

 

Stadse Broodtafel                               24,50 pp

 

Witte pistolets Boerenkaas Gerookte Zalm

Bruine pistolets Brie Carpaccio

Croissants Boerenham         

Spaanse Crackers Filet americain      

 

2 x bier, wijn, fris of koffie/thee/melk

 

 

IJsselborghse Broodtafel                         22,50 pp

 

Starten met een kopje soep naar keuze (1 keuze voor het hele gezelschap)

 

Daarna is er op tafel gezeten met:

 

Midi broodjes met Boerenkaas, Brie en Ossenworst

Kleine wraps met Gerookte Zalm & Carpaccio

 

Uw gasten kunnen een drankje naar keuze bestellen

(bier, wijn, fris van melk)

 

We sluiten af ​​met een kopje koffie van thee

 

© zmr2021

 

                                                                                    
   
   
   
   

Warme groepslunch minimaal 10 personen 3 gangen
Voor het hele gezelschap gelijk en minimaal 3 dagen van tevoren door te geven

€ 18,50 pp
Voorgerechten
Salade St. Pierre
sla, tomaat, boontjes, ui, aardappel, tonijn en vinaigrette dressing
Salade Chevre
sla, tomaat, spekjes, geitenkaas en mosterddressing
Pastasalade
spirelli's, mais, kidneybonen, wortel, paprika, feta, olijven en vinaigrette dressing
Boeren Salade
sla, tomaat, komkommer, kaas, boerenham en mosterd-dille dressing
Hollandse kaassoep
lekkere soep van pittige Goudse kaas
Hoofdgerechten
Runderstoofpot Grand Mêre
Lekker rundvlees op grootmoeders wijze met oa wortel, doperwt, spekjes en champignons, geserveerd met aardappelpuree
Kippendijtjes (zonder bot)
in romige champignonsaus, geserveerd met boontjes en aardappelpuree
Varkensfilet Honing-mosterdsaus
geserveerd met een stamppotje van spinazie en aardappel
Pangasius Veronique
gepocheerde pangasiusfilets met wittewijnsaus met muskaatdruifjes, geserveerd met worteltjes en aardappelpuree
Desserts
Dessert Gouda
vanille-ijs stroopwafelstukjes, karamelsaus en slagroom
Chipolata-pudding
lekker met slagroom
Advocaatmousse
met een streepjessaus en slagroom
Appel-dessert taartje
gesuikerde bladerdeeg bodem met banketbakkersroom en kaneel-appeltjes
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken