Bel: +31182502555!
Buffetten

Buffetten

De buffetten hieronder zijn voor gezelschappen van minimaal 20, maximaal ca. 35 gasten.

Koude gerechten
  • Hollandse huzarensalade
  • Duitse aardappelsalade
  • Italiaanse pastasalade
  • Gerookte zalm en gerookte forel
  • Meloen met Ardennerham
  • Boerenham
  • Kippenborstfilet met kerrieroom
Warme gerechten
  • Kipsaté:
    mooie spiesen met pindasatésaus
  • Kabeljauwballetjes:
    in een romige Spaanse hazelnotensaus.
  • Boeuf Bourguignon:
    zacht gestoofd, mooi rundvlees, langzaam gegaard in een rodewijnsaus met o.a. wortel, champignons, ui, spekjes
Warm garnituur
  • Patatas fritas:
    ecoaardappelparten met schil, in olie gebakken
  • Stokbrood:
    met roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Rauwkostsalade:
    tomaten-komkommersalade of koolsalade
Wisselgerechten koud
  • Kipsalade
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade
  • Rosbief/runderrollade
  • Vitello Tonnato
  • Charcuterie plateau (droge Franse worst, paté en luchtgedroogde ham)
Wisselgerechten warm
  • Kip kerrie:
    mooie stukjes kipfilet in een romige kerriesaus
  • Picata Romana:
    medaillons van varkenshaas in een eierjasje met kaas en een Siciliaanse tomatensaus
  • Spareribs:
    gemarineerd en met honing gelakt, het lekkerste met de handen!
Wisselgarnituur
Basmatirijst, couscous, spirelli pasta
Wisselgerechten worden gekozen voor het hele gezelschap
€ 25,00 p.p.
U kunt uw dessertbuffet zelf samenstellen door uit onderstaande lijst 1 soort mousse/pudding te kiezen, 1 soort gebak en 1 soort ijs met een bijpassende saus.
Elk dessert wordt standaard geserveerd met slagroom.
Mousse/Pudding
  • Griesmeelpudding/bessensaus
  • Chipolatapudding
  • Vanillepudding
  • Chocolademousse
  • Aardbeienmousse
  • Irish Coffeemousse
Gebak
  • Tiramisu
  • Frambozenbanderol
  • Appeltaart
  • Kersenvlaai
  • Abrikozenvlaai
IJs
  • Vanille
  • Aardbeien
  • Chocolade
  • Straciatella
  • Banaan
  • Pistache
  • Malaga
Sauzen
  • Aardbeiensaus
  • Chocoladesaus
  • Karamelsaus
  • Advocaat
  • Warme kersen
€ 5,00 p.p.
(alleen in combinatie met koud-warm buffet)
1 drankje bij binnenkomst en onbeperkt bier, wijn of fris tijdens het buffet.
Borreluurtje vooraf of naborrelen hoort niet bij het arrangement
€ 12,50 p.p.
Flessen wijn op de tafels rood/wit/rosé en onbeperkt flessen water.
Dessertwijn bij het dessertbuffet zit niet in het arrangement.
Ook een borreluurtje vooraf of naborrelen hoort niet bij het arrangement.
€ 15,00 p.p.
Koffie met een likeur-nipje en snoeperijen € 4,25 p.p.
De koude tapas
  • Ensalada Madrilan:
    salade van sla, wortel, aardappel, boontjes en olijvonaise
  • Queso de Oveja:
    Spaanse schapenkaas met honingdip
  • Saetas: Bladerdeegrolletjes met o.a. tonijn, knoflook en pijnboompitjes
  • Bruchetta Salmon:
    Dikke krokante toastbroodjes met roomkaas en gerookte zalm
  • Jamón con Melón:
    Spaanse rauwe ham met meloen
  • Tortillas de Mahón:
    Opgerold omeletje met o.a. dragon, kaas en gezouten rundvlees
  • Aceitunas:
    Zoetzuur gemarineerde olijven
Warme Tapas
Voor het warme gedeelte van het buffet kunt u zelf drie gerechten selecteren uit onderstaande lijst:
  • Albóndigas Formentera:
    Rundergehaktballetjes, gegaard in een romige sherrysaus
  • Empanada Picadillo:
    Deegmaantjes met pittig gehakt met tomaten-basilicumdip
  • Albóndigas Ciruela:
    Kipgehaktballetjes in een verrassende pruimensaus
  • Pollo Ajo:
    Kipkluifjes, gegaard in een warme knoflook/wittewijnsaus
  • Costillas:
    Spareribs met honing en ketjap
  • Bisté de Cerdo:
    Varkensoestertjes in tomatensaus
  • Morcillones Caracoles:
    Mosselen in knoflook-kruidenboter
  • Morcillones Fritas:
    Gefrituurde mosselen
  • Calamares Ajo:
    Inktvisringen met koude knoflooksaus
  • Albóndigas Bacalao:
    Kabeljauwballetjes, gegaard in een hazelnoot/wijnsaus
  • Zarzuela de Pescado:
    Visstoofpot met o.a. tomaat, knoflook en pepertjes
Garnituur bij het tapasbuffet:
  • Pistolete mantequilla condimentada:
    Stokbrood met knoflook-kruidenboter
  • Saffraanrijst:
    Roergebakken met boontjes en wortel
  • Patatas Fritas:
    Ecoaardappelpartjes, in olie gebakken met olijvonaise
€ 27,50 p.p.
  • Crema Catalaan:
    Spaanse vanillepudding met een vleugje kaneel en citroen afgedekt met een laagje karamel
  • Torrijas:
    Gebakken brood met wijn en honing (soort wentelteefjes)
  • Crèpes Naranja:
    Kleine pannenkoekjes met warme sinaasappelsaus en boeren vanille-ijs
€ 5,00 p.p.