Buffetten

Buffetten

De buffetten hieronder zijn voor gezelschappen van minimaal 20, maximaal ca. 35 gasten.

Koude gerechten
  • Hollandse huzarensalade
  • Duitse aardappelsalade
  • Italiaanse pastasalade
  • Gerookte zalm en gerookte forel
  • Meloen met Ardennerham
  • Boerenham
  • Kippenborstfilet met kerrieroom
Warme gerechten
  • Kipsaté:
    mooie spiesen met pindasatésaus
  • Kabeljauwballetjes:
    in een romige Spaanse hazelnotensaus.
  • Boeuf Bourguignon:
    zacht gestoofd, mooi rundvlees, langzaam gegaard in een rodewijnsaus met o.a. wortel, champignons, ui, spekjes
Warm garnituur
  • Patatas fritas:
    ecoaardappelparten met schil, in olie gebakken
  • Stokbrood:
    met roomboter en huisgemaakte kruidenboter
  • Rauwkostsalade:
    tomaten-komkommersalade of koolsalade
Wisselgerechten koud
  • Kipsalade
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade
  • Rosbief/runderrollade
  • Vitello Tonnato
  • Charcuterie plateau (droge Franse worst, paté en luchtgedroogde ham)
Wisselgerechten warm
  • Kip kerrie:
    mooie stukjes kipfilet in een romige kerriesaus
  • Picata Romana:
    medaillons van varkenshaas in een eierjasje met kaas en een Siciliaanse tomatensaus
  • Spareribs:
    gemarineerd en met honing gelakt, het lekkerste met de handen!
Wisselgarnituur
Basmatirijst, couscous, spirelli pasta
Wisselgerechten worden gekozen voor het hele gezelschap
€ 27,50 p.p.
U kunt uw dessertbuffet zelf samenstellen door uit onderstaande lijst 1 soort mousse/pudding te kiezen, 1 soort gebak en 1 soort ijs met een bijpassende saus.
Elk dessert wordt standaard geserveerd met slagroom.
Mousse/Pudding
  • Griesmeelpudding/bessensaus
  • Chipolatapudding
  • Vanillepudding
  • Chocolademousse
  • Aardbeienmousse
  • Irish Coffeemousse
Gebak
  • Tiramisu
  • Frambozenbanderol
  • Appeltaart
  • Kersenvlaai
  • Abrikozenvlaai
IJs
  • Vanille
  • Aardbeien
  • Chocolade
  • Straciatella
  • Banaan
  • Pistache
  • Malaga
Sauzen
  • Aardbeiensaus
  • Chocoladesaus
  • Karamelsaus
  • Advocaat
  • Warme kersen
€ 6,00 p.p.
(alleen in combinatie met koud-warm buffet)
1 drankje bij binnenkomst en onbeperkt bier, wijn of fris tijdens het buffet.
Borreluurtje vooraf of naborrelen hoort niet bij het arrangement
€ 13,50 p.p.
Flessen wijn op de tafels rood/wit/rosé en onbeperkt flessen water.
Dessertwijn bij het dessertbuffet zit niet in het arrangement.
Ook een borreluurtje vooraf of naborrelen hoort niet bij het arrangement.
€ 17,00 p.p.
Koffie met een likeur-nipje en snoeperijen€ 4,50 p.p.
De koude tapas
  • Ensalada Madrilan:
    salade van sla, wortel, aardappel, boontjes en olijvonaise
  • Queso de Oveja:
    Spaanse schapenkaas met honingdip
  • Saetas: Bladerdeegrolletjes met o.a. tonijn, knoflook en pijnboompitjes
  • Bruchetta Salmon:
    Dikke krokante toastbroodjes met roomkaas en gerookte zalm
  • Jamón con Melón:
    Spaanse rauwe ham met meloen
  • Tortillas de Mahón:
    Opgerold omeletje met o.a. dragon, kaas en gezouten rundvlees
  • Aceitunas:
    Zoetzuur gemarineerde olijven
Warme Tapas
Voor het warme gedeelte van het buffet kunt u zelf drie gerechten selecteren uit onderstaande lijst:
  • Albóndigas Formentera:
    Rundergehaktballetjes, gegaard in een romige sherrysaus
  • Empanada Picadillo:
    Deegmaantjes met pittig gehakt met tomaten-basilicumdip
  • Albóndigas Ciruela:
    Kipgehaktballetjes in een verrassende pruimensaus
  • Pollo Ajo:
    Kipkluifjes, gegaard in een warme knoflook/wittewijnsaus
  • Costillas:
    Spareribs met honing en ketjap
  • Bisté de Cerdo:
    Varkensoestertjes in tomatensaus
  • Morcillones Caracoles:
    Mosselen in knoflook-kruidenboter
  • Morcillones Fritas:
    Gefrituurde mosselen
  • Calamares Ajo:
    Inktvisringen met koude knoflooksaus
  • Albóndigas Bacalao:
    Kabeljauwballetjes, gegaard in een hazelnoot/wijnsaus
  • Zarzuela de Pescado:
    Visstoofpot met o.a. tomaat, knoflook en pepertjes
Garnituur bij het tapasbuffet:
  • Pistolete mantequilla condimentada:
    Stokbrood met knoflook-kruidenboter
  • Saffraanrijst:
    Roergebakken met boontjes en wortel
  • Patatas Fritas:
    Ecoaardappelpartjes, in olie gebakken met olijvonaise
€ 27,50 p.p.
  • Crema Catalaan:
    Spaanse vanillepudding met een vleugje kaneel en citroen afgedekt met een laagje karamel
  • Torrijas:
    Gebakken brood met wijn en honing (soort wentelteefjes)
  • Crèpes Naranja:
    Kleine pannenkoekjes met warme sinaasappelsaus en boeren vanille-ijs
€ 6,00 p.p.

OVER RESERVEREN

VIA DE MAIL GEMAAKTE RESERVERINGEN ZIJN PAS DEFINITIEF NA BEVESTIGING VIA MAIL ÓF TELEFOON!

WIJZIGINGEN OF ANNULERINGEN KUNNEN ALLEEN TELEFONISCH WORDEN DOORGEGEVEN!

RESERVERINGEN VOOR DE ZELFDE DAG KUNNEN NIET PER MAIL!

WÉL TELEFONISCH  0182 50 25 55 OF VIA WhatsApp 06 3485 8159 

 

afwijkingen in menu's kunnen voorkomen, menu's zoals afgedrukt in het restaurant zijn de werkelijkheid

 

Proximedia
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken